söndag 31 augusti 2014

Bröllop

Förra helgen så hölls det bröllop i "Mormor Ruth familjen". En underbar dag med en massa kärlek, skratt och glädje. Precis som det ska vara en sådan dag!
Vigseln hölls ute vid havet, mycket vackert och fint även om det blåste en del :-). Vi avnjöt en härlig lunch på ett ställe som jag varmt rekommenderar, Hörte Brygga, en liten restaurang som ligger precis ute vid havet och som specialiserat sig på närproducerad mat och dryck med hög kvalitet och med mycket spännande smaker och råvaror.
På kvällen hölls en hej-dundrande fest med en massa släkt och vänner och mängder med god mat och dryck. I logen underhöll ett fantastiskt duktigt band från Hammenhög som spelade otroligt bra, en blandning av gammal och ny musik i en skön tappning, en perfekt inramning av en underbar fest.

Som en del av bröllopspresenten hade jag gjort brudbuketten och ett antal dekorationer som användes under kvällens fest. Här är ett par bilder som visar brudbuketten och dörrkransar (som prydde de vackra logedörrarna). Temat på blomsterdekorationerna var "lantligt höstigt".

Vi önskar brudparet många långa lyckliga år tillsammans!

Lösbunden brudbukett i höstfärger.
I buketten fanns också bärnsten trädda på koppartråd.

Höstkransar med renfana, nypon, hortensia, murgröna och kärleksört.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar